Cie Les Invendus

Frankrijk/France

2022 – Accroche-toi si tu peux

Sommigen hebben iets van een hond, maar zij hebben meer van een kat. Hun poten lijken van fluweel en bewegen soepel. De twee artiesten vormen soms slechts één enkel lichaam met vier armen en benen, om een reis te maken, met jonglerende bewegingen waaruit de ronde ballen stromen. Om niets verloren te laten gaan vermengt het muzikale gedeelte zich met de gratie van de jongleurs. Jong en oud kan daarvan genieten. Deze jonge bretoenen die jongleren op een virtuoze manier baseren zich op vloeiende, dynamische en intense bewegingen, die nu eens aanleunen bij mime, dan weer bij acrobatie. Een voorstelling met precieze jongleerkunst, esthetisch en levendig, die twee innemende, vertederende, geestige en genereuze personen verenigt.

Some people look like a dog, others more like a cat. Their paws look like velvet and move pliantly. Sometimes, the two artists have the shape of one single body with four arms and legs. They make juggling movements. They combine music with juggling. These young Bretons juggle in a virtuoso way, based on fluently, dynamic and intense movement. The movements support mime, but can also be acrobatic. A performance with precise juggling that is aesthetical and perky. It unites two charming, endearing, witty and generous people.

Website

Categorieën:Uncategorized