Compagnia Trioche

Italië/Italy

2022 – Troppe Arie

Een komische musical zonder woorden, waarin de clown en de live gespeelde muziek op de voorgrond staan. Van Mozart tot Rossini, van Bizet tot Bellini, de Grote Opera spreekt een publiek van alle leeftijden aan. Zet de klassieke muziek zoals je die altijd al hebt beluisterd nu maar even aan de kant en geniet van deze eigenzinnige, hoogstaande voorstelling.

A funny wordless musical with the focuss on live music and a clown. From Mozart to Rossini and from Bizet to Bellini… The great Opera appeals a public of all ages. Put the common classical
music aside en enjoy this qualitative performance.

2022 – Oldies Goldies

Ooit waren ze een trio, nu zijn ze nog maar met twee. Ter nagedachtenis aan Rose, hun voormalige derde lid, komen Ada en Elsa – oudere concertmuzikanten – terug het podium op, om dezelfde set te spelen die vroeger menig publiek betoverde. … ‘OLDIES GOLDIES’ is een komische show van weinig woorden, vol nieuwe klanken en virtuoze operamuziek die als soundtrack dient voor een portie surrealistische grappen, goocheltrucs en eenvoudig poppenspel. Een komisch concert dat het publiek zal verrassen en verbazen.

Once they were a trio; now they’re just a duo. In memory of Rose, their former third member, elderly concert musicians Ada and Elsa come back on stage to play the same set that enchanted audiences at the most prestigious classical music festivals ages and ages ago. … “OLDIES GOLDIES” is a comic show of few words, a host of new sounds, and virtuoso opera music that provide the soundtrack to surreal gags, magic tricks, and simple puppetery. A comical concert to delight and amaze audiences of all ages.

Website

Categorieën:Uncategorized