Compagnie des Quatre Saisons

België/Belgium

2022 – Joséphine, transport sauvage

Op een dag, op het einde van de middeleeuwen, is een verschrikkelijke vuurspuwende draak – ontvoerder van prinsessen – ingeslapen voor een zeer lange tijd. Vandaag heeft een bende stoutmoedige kinderen hem gewekt. Een beetje verloren na deze lange en diepe slaap, merkt de draak dat de tijden veranderd zijn. Ze neemt de naam Joséphine aan en nodigt met originele gezongen teksten op vrolijke en onderhoudende muziek het publiek uit om een toertje te maken op het marktplein, in de winkelstraten of langs de grote straten van de stad. Een mobiele en interactieve attractie. Om de vijf minuten worden een zestal kinderen uitgenodigd om aan boord te klimmen en gedurende één liedje een wandeling te maken op de rug van de draak. Bij elke stop van het beest gaat zijn staart omlaag tot aan de grond en laat de kinderen toe om op zijn lichaam te klimmen en er zich te installeren voor een nieuw kort tochtje van vijf minuten.

One day, at the end of the Middle Ages, there was an afwul fire sptitting dragon who kidnapped princesses. The dragon was defeated and put to sleep for a long time. Now, a group of fearless children woke it up. The dragon is lost and confused because of his long time asleep, but notice that the time has changed. The dragon calls herself Joséphine. She invites the public to accompany her to make a trip to the market and shopping streets by singing original and happy songs. It is a mobile and interactive act. Every 5 minutes six children are invited to climb on the back of the dragon. During one song they make a walk while sitting on top of the back of the dragon. By the end of the song the dragon drops the tail to the ground so the children can climb down.

Website

Categorieën:Uncategorized