Compagnie Monad

Frankrijk/France

2022 – Yin Zéro

Ze zullen elkaar tegenspreken. Ze zullen proberen het onzichtbare zichtbaar te maken om met anderen te delen wat er binnenin gebeurt. Ze zullen proberen de stilte te laten resoneren en de eeuwigheid te delen in minder dan dertig minuten. Lichamen zullen blijvend draaien. En toch staan ze soms stil. In dit duet worden ze drie. Het jongleren zal centraal staan. Je wordt meegenomen in een moderne trance, een hypnose onderbroken door de choreografie van de twee hoofdrolspelers.

They will contradict each other. They will seek to make the invisible visible, to share with others what is happening within. They will try to make the silence resonate and share eternity in less than thirty minutes. Permanently, bodies will turn. And yet, sometimes they will stand still. In this duet, they will be three. Because Juggling will be present. In this spectacle of contact juggling and dervish dance, two bodies will turn. You will be taken into a modern trance, a hypnosis punctuated by the choreography of the two protagonists.

Website

Categorieën:Uncategorized