Compagnie Poc

Frankrijk/France

2022 – BPM (Concert Jonglé)

BPM is een tijdloos concert voor twee bodypercussionistenjongleurs en een multi-instrumentalistische muzikant (piano, bas, gitaar, trombone, accordeon, MAO…). Een ietwat gek en fundamenteel vriendelijk trio dat Indiase rap jongleert met funk en electro. Muzikanten transformeren hun objecten en hun lichaam in muziekinstrumenten, ballen en stuiteren in noten, trillingen in ritmes, trajecten in tromgeroffel en vallen in stiltes…Tussen klankchoreografie en een ritmisch laboratorium in de open lucht neemt BPM ons mee in een muzikale en menselijke zoektocht waar naar muziek wordt gekeken en naar beweging wordt
geluisterd…

Musical theater, musical choreography or rhythmic experience : BPM is a concert where juggling becomes percussion and comes into live through music… Musicians transform their objects and bodies into musical instruments, balls and bounces into notes, for an unclassifiable concert with 2 body-percussionnists-jugglers and a multiinstrumentalist musician (piano, bass, melodica, MAO)… 3 passionate rhythms addicts, exploring music such as Indian rap, funk and electro music. A musical and human quest, where music is looked at and movement listened to!

Website

Categorieën:Uncategorized