De Vuurmeesters

België/Belgium

2022 – Watergloed

Over het water vaart een mysterieuze vuurboot waarop 2 operazangeressen een watergloed verspreiden.
De zangeressen verleiden en verrassen als sirenes met hun lyrische gezangen. Is je nieuwsgierigheid gewekt?
Kom dan af en laat je verwonderen!

A mysterious fireboat sails across the water on which 2 opera singers spread a water glow. The singers seduce and surprise like sirens with their lyrical chants.Are you curious now? Then come and be amazed!

2022 – Vuurlandschappen

Vuurlandschappen voegen een nieuwe dimensie en een vernieuwde perceptie toe aan uw huidige omgeving.
Ze betoveren uw locatie tot een vernieuwd, vurig, verwonderlijk totaalconcept. Ze kunnen verspreid worden over zowel grote oppervlaktes als kleinere. Ieder landschap heeft zijn eigen identiteit maar op elk terrein, stad of natuur, komen ze volledig tot hun recht.

Fire landscapes add a new dimension and a new perception to your current environment. They enchant your location into a renewed, fiery, astonishing concept. They can be spread over both large areas and smaller ones. Every landscape has its own identity, but in every terrain, city or nature, they come into their own.

Website

Categorieën:Uncategorized