Directie & Co

Nederland/The Netherlands

2022 – Multiples

Een groep kantoormannen baant zich een weg door de stad tijdens hun lunchpauze. Het is een vreemde groep. Ze zien er identiek uit en bewegen identiek, bang als ze zijn om uit de toon te vallen. Ze drukken ernstig tegen de pensioengerechtigde leeftijd aan. Multiples toont een serie van scènes uit het leven van deze kantoormannen, hoe ze hun vrije tijd doorbrengen en hun relaties tot elkaar, in een bijna surrealistische verstilling. Multiples geeft een stem aan deze kleine man.

Multiples is a visual street theater performance. A group of identical office men make their way through the city on their (lunch) break. Multiples zooms in at the absurdities of their existence. But the spectator is the only one laughing. For the men there’s nothing to laugh about. They are lost, fragile and lonely. Multiples gives a voice to this little man. She adds a critical note to everyday mediocrity. A form of street-art that speaks to our imagination and is subject of conversation.

Website

Categorieën:Uncategorized