Fabrizio Rosselli

Frankrijk/France

2022 – Bakéké

Zijn zwarte mantel en strohoed geven hem een landelijke toets. Met zijn voorstelling zonder woorden neemt de artiest ons mee naar het groot avontuur van het alledaagse. Met grote vaardigheid, beheersing en geslepenheid slaagt hij erin de hindernissen die hij ontmoet te omzeilen. Zal onze held erin slagen om met zijn volharding en vindingrijkheid de veelvuldige verwikkelingen op zijn weg te overwinnen? Bakéké betekent “emmer” in het Hawaiaans. Dit is dan ook een voorstelling met emmers, veel groene emmers!!!

His black coat and straw hat leads us to a country atmosphere. The artist takes us to the great adventure of the daily life with this wordless performance. With great skill, composure and cunning he manages to dodge the obstacles. Will our hero succeed in overcoming the frequent complications thanks to his persistence and resourcefulness? Bakéké means “bucket” in the Hawaiian language. That’s why the scene will be full of many green buckets.

Website

Categorieën:Uncategorized