Guapa!

België/Belgium

2022 – GuapaWonderland

…… waar sprookjes nooit veraf zijn en betoverende parasolletjes je de mooiste verhalen in het oor fluisteren… 15 parasolletjes met verschillende verhaaltjes voor diverse leeftijden, ingesproken door professionele vertellers, buurmeisjes, vrienden, papa’s,… tot leven gewekt met geluid en muziek. GuapaWonderland creëert een rustmomentje, een beetje me-time en qualitytime met elkaar. Knus op een strobaal, een stapel kussens of een schapenvelletje kan je je even laten meevoeren in een sprookje, verhaal, anekdote, … Sprookjesfiguren houden een oogje in het zeil, helpen waar
nodig of verrassen je met een kleine interactie.

15 umbrellas with different stories for various ages, registrated by professionals storytellers, the girl next door, friends… The stories come to life with sounds and music. GuapaWonderland creates a moment of rest, a little bit of me-time and qualitytime with each other. Sit down on pile up some pillows or sheepskins and get carried away by the fairytale, story or anecdote. Or search for fairytale characters, the family mouse, de magic mirror…

Website

Categorieën:Uncategorized