Julot Cousins – Cie Fait Beau La Haut ?

Frankrijk/France

2022 – Hula Hoopla !!!

Een mast opgericht op een vierkant van kleuren, hoelahoepels opgehangen aan lijkwaden … En hier is onze man, met een soepele en elastische gang die, in dezelfde beweging van energie, rond een paal zal dwalen, hoepels bezielend op het ritme van zijn lichaam, vrolijk spelend op de kleuren en de muziek … vind opnieuw, hoogtevrees in golven… op negen meter hoogte! In de traditie van het circus en zijn heldendaden, tussen hemel en aarde, maakt Julot ons gek en maakt ons aan het lachen. Het doet ons de heerlijke smaak van hoogtevrees herontdekken. “Hef je hoofd op, tussen de gebouwen, boven de bomen… Hoelahoep is een voorstelling in kleine vorm die voortdurend de
omgeving vernieuwt, die als frame dient.”

A wabling pole set up on some colorful squares, hula hoops suspending on shrouds… Here is our man, in a floppy and elastic walk, raving around a pole, animating the hoops to the rhythms of his body, playing cheerfully with colors and music… and from dizzy spells to waves finally overhanging up to 9 meter high!!! In the tradition of circus feats, between heaven and earth, Julot scares us and makes us laugh! He brightens us up to rediscover the delicious taste of vertigo… “Look up, between the buildings, above the trees… Hula hoopla is a small form that constantly renews the environment that serves as background”

Website

Categorieën:Uncategorized