Mimbre

Verenigd Koninkrijk/UK

2022 – Lifted

Lifted is een verzameling grappige, poëtische en verrassende momenten, die op verschillende manieren onderzoeken wat het betekent als het ene lichaam door het andere wordt gedragen. Of wanneer één persoon twee mensen draagt. Of wanneer een persoon niet gedragen wil worden. Of wanneer drie mensen de perfecte balans vinden. Lifted wordt ondersteund door Without Walls and Arts Council England, in opdracht van Stockton International Riverside Festival.

Lifted is a collection of funny, poetic and surprising moments, which explore in different ways what it means when one body is carried by another. Or when one person carries two people. Or when a person doesn’t want to be carried. Or when three people find the perfect balance. Lifted is supported by Without Walls and Arts Council England, and commissioned by Stockton International Riverside Festival.

Website

Categorieën:Uncategorized