Mumusic circus

Spanje/Spain

2022 – El Minigolf

Wat? De originele en ambachtelijke minigolfbaan “MimuGolf” is uniek in de wereld vanwege zijn uniciteit en vindingrijkheid. Volledig gemaakt van hout. Het biedt een veelvoud aan mogelijkheden die het al zijn originaliteit geven. Jong en oud zullen hun behendigheid kunnen perfectioneren.
Waarom? Om een aangename tijd buiten de tijd door te brengen en plezier te hebben met het gezin. In een muzikale en kermisatmosfeer kan je ook genieten van popcorn en je verfrissen
met koude dranken. Hoe? Met een golfclub, bal en popcorn voor de pauze. Gemaakt met de handen, het hart en ook het hoofd… Welkom bij Minigolf. Een verrassende en speelse installatie voor een leuk en gezellig familiemoment. (Journaal Vallès Oriental) Een atypische artisanale attractie in een warme muzikale sfeer. (Wekelijks Sant Hilari)

What? The original and artisanal “MimuGolf” mini golf course is unique in the world for its uniqueness and ingenuity. Made entirely of wood, it offers a multitude of possibilities which gives it all its originality. Young and old will be able to perfect their dexterity. Why? To spend a pleasant time out of time and have fun with the family. In a musical and fairground atmosphere, you can also enjoy popcorn and refresh yourself with cold drinks.
How? ‘Or’ What? With a golf club, ball, and popcorn for the break. Made with the hands, the heart and the head too…
Welcome to Minigolf. A surprising and playful installation for a fun and friendly family moment. (Journal Vallès Oriental) An atypical artisanal attraction in a warm musical atmosphere. (Weekly Sant Hilari)

Website

Categorieën:Uncategorized