One Dance Project – in-SENSO

Frankrijk/France

2022 – Tangoperf

Het duo TangoPerf is een voorstelling die speelt met de klassieke modi van de Argentijnse tango. Of je nu op hakken of sneakers danst, er komt een bijzondere sensualiteit uit deze hedendaagse tango De muziek varieert tussen Bach, Piazzolla of electro tango. Het sensatie van de vlucht in deze 2 harten die in harmonie zweven, kan het gevoel van het overschrijden van een aankomstlijn weerspiegelen. duo-dans.

The TangoPerf duo is a performance that plays with the classic modes of Argentine tango. Whether danced in heels or sneakers, a particular sensuality emerges from this tango contemporary. The music varies between Bach, Piazzolla or electro tango. The feeling of flight in these 2 hearts which float in harmony, can echo the feeling of crossing a line of arrival. duo-dance.

Website

Categorieën:Uncategorized