One Dance Project – Page 55

Frankrijk/France

2022 – Inside the box

Door hedendaagse dans, boksen, hardlopen en theater te combineren, creëert Cécile met Zoé Lecorgne een kleurrijke creatie tussen de onmiddellijkheid van een explosief geluk en de absolute teleurstelling van een nederlaag. “Continue, Hold your own and Resist give up” is de rode draad van deze twee performers. Ze schommelen tussen strijdlust en loslaten, ze laten zich inspireren door hun persoonlijke ervaringen rond een ring en een stadion en benadrukken alle emoties en tegenstrijdige gedachten van een sportmoment. duo-dans.

Combining contemporary dance, boxing, running and theatre, Cécile creates with Zoé Lecorgne a colorful creation between the instantaneousness of an explosive happiness and the absolute disappointment of a defeat. “Continue, hold your own and Resist giving up” is the leitmotif of these two performers. They oscillate between a combative state and letting go, they are inspired by their personal experiences around a ring and a stadium and highlight all the emotions and contradictory thoughts of a sporting moment. duo-dance.

Website

Categorieën:Uncategorized