Orto-Da

Israël/Israel

2022 – Chicken soup

Twee arrogante meesterkoks, Missie “Clode bonopart” en Missie “Patet” verliezen de controle over “Pluke”, de kip die verondersteld was om gekookt te worden in hun soep. Tot hun verrassing weigert “Pluke” om gekookt te worden in de soep, geeft de koks een onvergetelijke les en wordt de meester van de chefs. Een geweldige visuele voorstelling gemaakt en gespeeld door het clownsduo Daniel Zafrany & Yinon Tzafrir.

Two arrogant chefs’ Missie “Clode bonopart” and Missie “Patet” lose control of “Pluke” the chicken, which was supposed to be cooked in their soup. For their surprise, “Pulke” refuse to be cooked in the soup, gives them an unforgettable lesson and become the master of chefs. An amazing duo clown visual performance created & performed by Daniel zafrany & Yinon tzafrir

Website

Categorieën:Uncategorized