Part A Fou&Natural Living

België/Belgium

2022 – The Fire Ritual

Graag nodigen ze ieder die wilt uit om mee te werken aan de bouw van het kunstwerk, gedurende de week voor het festival. Jean Louis van Natural Living neemt hierin de leiding. Men kan ook iets naar het kunstwerk brengen zodat het wordt meegenomen in de verbranding. Dit kan een tekening, een gebed, een offer, … zijn. Vrijdag worden kleinere kunstwerken aangestopt & zaterdag wordt dan het grote kunstwerk verbrand.

During the week before ‘de gevleugelde stad’, they would like to invite everyone who wants to participate in the making of the art work. Jean Louis of Natural Living is the leader of the project. You can also bring something to burn with the art work. It can be a sacrafice, a sketch, a prayer… On Friday, smaller works of art will be set on fire. On Saturday the large work will be burned.

Website

Categorieën:Uncategorized