Pour toi, Erik

België/Belgium

2022 – Pour toi, Erik!

Twee spelers samen op scène
maken de oversteek
naar elkaars terrein
Van vol hout een ding
Uitpakken met noten en balken
Bellen, een bol en een balle’ke

In ‘Pour toi, Erik’ brengen Jago Moons en Bert Beyens hun werelden samen op een stemmige, lichtvoetige, soms ietwat absurde tocht door hun verbeelding. Met de steun van de Vlaamse Overheid. Met dank aan CC Gravenhof, WALPURGIS, Hiberniaschool, Ell Circo D’ell Fuego en Romy Moons.

Two players together on stage
make the transition
to each other’s territory
A thing made of solid wood
Going all the way with nuts and beams
Bubbles, a sphere and a ball

In ‘Pour toi, Erik’, Jago Moons and Bert Beyens bring their worlds together on a moody, light-hearted, sometimes somewhat absurd journey through their imagination. With the support of the Flemish Government. Thanks to CC Gravenhof, WALPURGIS, Hiberniaschool, Ell Circo D’ell Fuego and Romy Moons.

Website

Categorieën:Uncategorized