Riuchi

Ierland/Ireland

2022 – Hikari

Welkom in de wereld van Riuchi. Aziatische traditie ontmoet anarchistische technologieën. De radicale benadering van Ruchi vervaagt alle grenzen tussen genres door creativiteit en intimiteit en omvat emoties die gaan van woede tot stilte. Riuchi creëert een visueel rijk dat logica, zwaartekracht en verwachtingen tart door traditionele en hedendaagse magische technieken. Zo ontstaat verwondering. Aziatische traditie ontmoet anachronistische technologie in een inspirerende reis die het klassieke archetype van de meester en de samourai hertekent.

Enter the visionary realm of Riuchi. Asian tradition meets anachronistic technologies through an inspiring journey that redraws the classical archetypes of the Master and the Samurai. Two scenes embodying three artistic visions about creation, protection and destruction. “Hikari” grew from an innovative approach to multi-layering technologies, display of agility, magic techniques and a fleeting crafted soundscape. Framed by a rigorous traditional Japanese architectural setting, Riuchi’s radical approach blurs every limits between genres through creativity and intimacy. Riuchi crafts a visual realm that defies logic, gravity and expectations mixing traditional and contemporary magic techniques to produce an unexpected sense of wonder. In his own exquisite way, Riuchi’s dreams are faster than the eye. Asian tradition meets anachronistic technologies through an inspiring journey that redraw the classical archetype of the master and the samurai.

Website

Categorieën:Uncategorized