Ron Jaluai vzw

België/Belgium

2022 – Fire & Flora

Een psychedelische, verwonderende sfeer waarbij de omgeving volledig wordt omgetoverd tot een feeëriek landschap van kleur en prikkels! Onder zwaar UV-licht-geschut worden 200 paddenstoelen verlicht, in combinatie met pittoreske vlammetjes en omgeven door fluorescerende en rokende bubbles … een ware streling voor het oog! 100% garant voor lachende, vrolijke, verraste en verbaasde gezichten! Deze sfeer wordt extra versterkt door feeërieke muziek!

A psychedelic ; consciousness-expanding and astonished vibe in wich the surroundings are transformed till a fairy landscape of colour and stimulations.

2022 – Bartenders d’HELLuxe

Een mobiele, hilarische & interactieve act waarbij het publiek een mix wordt aangeboden van grappig-misleidende drankjes & sapjes, verrassende interactie, aanstekelijk buldergelach voor & door publiek! Pure interactie, gesmaakt door jong en oud, gemarineerd in ’n medley van gekende deuntjes, in ’n gepast “metal”-kleedje gegoten! Deze gezellige “blender” van Hell zal ieders hart & lachspieren aantasten!

A mobile, hilarious and interactive act where the public gets a mix of funny and misleading drinks & juces, a surprising interaction, a catchy laugh The show can be costemized and can be performed by daylight or in the dark. Pure interaction, tasted by young and old, seasoned in a medley of know tunes. The medley is transformed into a metal ‘jacket’/vibe/atmosphere.

Website

Categorieën:Uncategorized