Stefan Paridaen

België/Belgium

2022 – Mindreader

Met deze voorstelling brengt Stefan Paridaen het mentalisme terug naar de straat! Want pas als je het met je eigen ogen gezien hebt geloof je het nog niet! In deze nieuwe interactieve show leest, voorspelt en beïnvloedt mentalist Stefan Paridaen de gedachten van het publiek als nooit tevoren. Stefan haalt alles uit de kast en onthult pincodes, namen en je diepste geheimen. De show biedt een fascinerend antwoord op de vraag: “wat als we gedachten kunnen lezen”. Interactief straattheater zoals je het nog niet eerder zag. Want zeg nu zelf. Heb jij al eens een mentalist aan het werk gezien??

Stefan Paridaen brings back mentalism to the street! You won’t believe it until you’ve seen it with your own eyes! In this new interactive show, mentalist Stefan Paridaen reads, predicts and influences the minds of the audience. He pulls out all the stops and reveals PINs, names and secrets. The show offers a fascinating answer tot he question: “what is we could read minds?”. Interactive street theater like you’ve never seen before. Have you even ever seen a mentalist at work?

Website

Categorieën:Uncategorized