Surprise Effect

Frankrijk/France

2022 – French Flower

Door de combinatie van theater, acrobatiek, comedy en meer, is Surprise Effect een must-see.
De dynamische en interactieve show van Surprise Effect blijft een positieve boodschap van samenhorigheid afgeven door middel van gedeeld genieten. 100% glimlach gegarandeerd! ONTMOETEN • VERBINDEN • DELEN Samen leveren ze een originele voorstelling vol energie en creativiteit. Ze communiceren met het publiek en vermaken de massa, verspreiden positiviteit en inspiratie bij elke show.

Combining theatre, acrobatics, comedy and more, Surprise Effect is a must-see. The dynamic and interactive show of Surprise Effect continues to deliver a positive message of togetherness through shared enjoyment. 100% smile guaranteed ! MEETING • CONNECTING • SHARING Together they deliver an original performance full of energy & creativity. They interact with the public and entertain the masses, spreading positivity and inspiration with every show.

Website

Categorieën:Uncategorized