The Show Globe

Verenigd Koninkrijk/UK

2022 – Enchanted Flower Globe

The Enchanted Flower Globe is een volledig unieke, prachtig verlichte, interactieve walkabout-act. Het is echt prachtig overdag of in het donker. Floris, de mystieke bloemnimf, leeft in dit magisch en uniek microklimaat. Ze is blij en nieuwsgierig om haar toeschouwers te ontmoeten. Laat je meeslepen in haar magische wereld vol vlinders en charme, magie en verwondering. Reusachtige bloemen bloeien om haar heen. Kijk hoe ze naar hen neigt en ontmoet alle kleine wezens die onder hen leven. Haar favorieten zijn de prachtige vlinders die ze voor je ogen tot leven wekt. Ze glijdt voort in interactie met het publiek, deelt haar wereld met hen en moedigt hen aan om op de grote knop te drukken die de prachtige bloesem laat draaien. Het is een mobiele act, die glijdt over korte afstanden gedurende sets van 30 of 45 minuten, met rustige muziek, speciaal gecomponeerd en doorspekt met vogelsongs, krekels en zoemende bijen. Het brengt een straaltje zon naar evenementen.

The Enchanted Flower Globe is a visually beautiful and very interactive walking act by The Show Globe from the U.K. It transports the spectator to a place of imagination and wonder whatever their age. The performance character is Floris, the flower nymph who is surrounded by beautiful oversized flowers, leaves and the little creatures that live inside this unique microclimate. She brings the beautiful butterfly puppets to life with a little help from the public, particularly the children, in a series of short vignettes as she meets the public. The whole globe glides short distances during its 30 or 45 minute sets with tranquil music playing from it, peppered with bird song, crickets and buzzing bees. It brings a ray of sunshine to events whatever the weather, the Globe is completely waterproof so will still perform in the rain! The public are encouraged to press the big button on the outside to trigger the special effect. It’s quite the spectacle, standing at 2.30m tall, it’s visible even in dense crowds, becoming brightly illuminated for dusk and evening performances.

Website

Categorieën:Uncategorized