Theater Tol vzw

België/Belgium

2022 – Tarta

Tarta is een drijvende installatie in de vorm van een taart waarop filmbeelden getoond worden. Vanop de waterkant wordt het publiek meegenomen in een onderwaterwereld waarin personages die verdwaald zijn proberen te overleven onder het wateroppervlak. We nemen je in Tarta mee naar een moment van rust en stilte. Neem de tijd, ga even zitten. De taart laat je zien wat er zich op hetzelfde moment afspeelt in een imaginaire onderwaterwereld. Geniet van een nachtelijke zintuigelijke ervaring met beeld en geluid en kom even dichter bij de natuur. Tarta is als drijvende installatie mogelijk in de avond en in de dag met een danseres. De installatie Tarta is een onderdeel van een groter geheel van Theater Tol: Tarta Cine. Deze grote voorstelling, die momenteel ontwikkeld wordt.

Tarta is a floating installation in the shape of a cake on which cinematic images are shown. The audience gets invited to visit a world under water where the characters are lost and try to survive beneath the water surface. Tol takes you away to a moment of peace and quiet. Take your time, sit down. The cake shows you what is happening at the same time in an imaginary underwater world. Enjoy a nighttime sensory experience with images and sound and get closer to nature. The installation Tarta is part of a larger performance, yet to be created by Theater Tol: Tarta Cine.

Website

Categorieën:Uncategorized