Wise Fools

Finland

2022 – Trashpeze

Eentje heeft haar neus begraven in een notitieboekje en wil niet meedoen. Een ander heeft zoveel energie dat het soms een beetje te ver gaat. De derde probeert gewoon om alles te laten werken, terwijl ze er natuurlijk geweldig uitziet. Het escaleert snel als deze drie persoonlijkheden samen een show doen. Het enige wat ze allemaal delen, is een liefde voor een goede grap. Trashpeze biedt explosieve vrouwelijke energie hoog in de lucht. Drie originele acts op de triple trapeze en cloud swing dragen een verhaal van leren samenwerken…

One has her nose buried in a notebook and doesn’t want to participate. Another has so much energy it sometimes goes a bit too far. The third is just trying to make everything work, while looking great of course. Things escalate quickly when these three personalities are doing a show together. The one thing they all share, a love for a good joke. Trashpeze offers explosive female energy high in the air. Three original acts on the triple trapeze and cloud swing carry through a story of learning how to work together when we don’t quite understand the other…

2022 – Hot and Cold

De belangrijkste circusdisciplines in de show zijn onze hoofddisciplines triple trapeze en cloud swing, pyramids. Daarnaast zijn we van plan onze andere vaardigheden te verkennen, zoals menselijke piramides, riemen, touw, driedubbele danstrapeze en mogelijke andere nieuwe luchtapparatuur. Het ontwikkelen van nieuwe trucs en materiaal voor onze apparatuur is altijd een integraal onderdeel van ons werk geweest en zal een belangrijke rol blijven spelen in deze voorstelling. (work in progress; première in 2023)

De belangrijkste circusdisciplines in de show zijn onze hoofddisciplines triple trapeze en cloud swing, pyramids. Daarnaast zijn we van plan onze andere vaardigheden te verkennen, zoals menselijke piramides, riemen, touw, driedubbele danstrapeze en mogelijke andere nieuwe luchtapparatuur. Het ontwikkelen van nieuwe trucs en materiaal voor onze apparatuur is altijd een integraal onderdeel van ons werk geweest en zal een belangrijke rol blijven spelen in deze voorstelling. (work in progress; première in 2023)

Website

Categorieën:Uncategorized