Yohan Durand (Cie Polythelie)

Frankrijk/France

2022 – C’est idiot mais ça colle à la peau

Een tijdloze en universele boodschap neemt je mee naar de trein van het leven. De trein van het leven? Ja, degene waarin iedereen instapt zonder te weten waar ze heen kunnen. Wees voorbereid, tot die tijd ben je geen toeschouwer meer maar een spectaculaire reiziger! Yohan Durand neemt je mee in deze metaforische trein waar zijn verbazingwekkende vaardigheden je in een hectisch tempo laten reizen. Een bijzondere reis in de dieptes van zijn eigen leven, waar fijnheid en poëzie elkaar ontmoeten. Als diabolist en danser, springt en gooit Yohan Durand zijn lichaam en diabolo’s over het podium in een totale fysieke en verbale toewijding. Een vernieuwende reis tussen diabolo en hedendaagse dans, een authentieke artiest die zich volledig overgeeft en de kunst van de diabolo onder je huid laat razen.

A timeless and universal message takes you to the train of life. The train of life? Yes, the one in which everybody gets in while not knowing where they may go. Meet Yohan and your trip will be changed permanently. Until then, be prepared, you will no longer be a spectator but a spectacular traveller ! Yohan Durand takes you into this metaphorical train where his amazing skills makes you travel at a frenetic pace. A special travel in the depths of his very own life where fineness and poetry meet. As a diabolist and dancer, Yohan Durand spins, jumps and tosses his body and diabolos all aroundthe stage in a total physical and verbal commitment. An innovative travel between diabolo and contemporary dance, an authentic artist giving himself completely, letting the art of diabolo rushing under your skin.

Website

Categorieën:Uncategorized