15Feet6

België/Belgium

2023 – Primus

Ze gebruiken een reeks circustechnieken die ze verder onderzochten in functie van wat ze nodig hadden voor deze creatie. Met de acrobatische fiets zochten ze naar figuren die hen in staat stelden om de personages en hun relatie via circus te introduceren. Het Cyr wiel is Rosas voornaamste specialiteit en wordt onderzocht in combinatie met Jaspers vaardigheden op de fiets. Samen beheersen ze de kunst van het duo rolschaatsen en zorgen voor een spectaculair einde voor Primus.
Dit alles overgoten met humor.

They used a series of circus techniques that they explored further according to what they needed for this creation. With the acrobatic bicycle, they looked for figures that allowed them to introduce the characters and their relationship through circus. The Cyr wheel is Rosas main specialty and is explored in combination with Jasper’s skills on the bicycle.
Together they master the art of duo rollerblading and provide a spectacular ending for Primus.
All of this topped with humor.

2023 – Les Patineurs

De spectaculaire rolschaatstechniek is niet de enige sterkte van de voorstelling. Door de combinatie van de verbale humor van de commentator met de fysieke komedie van de artiesten maken ze de voorstelling boeiend voor alle leeftijden. Doorheen de voorstelling maken ze gebruik van de muziek van Emile Waldteufel, de componist van ‘La Valse des Patineurs’. Zo vormen voorstelling en muziek een aangenaam geheel.

The spectacular roller skating technique is not the only strength of the performance. By combining the verbal humor of the commentator with the physical comedy of the performers, they make the performance engaging for all ages.
Throughout the performance, they use the music of Emile Waldteufel, the composer of ‘La Valse des Patineurs’.
So performance and music form an enjoyable whole.

Website

Categorieën:Uncategorized