Actic

Nederland/The Netherlands

2023 – Actic Carwash

Actic Carwash is een ruim 7 meter lange theatrale wasstraat waarin ongeveer alles gewassen wordt, behalve de auto… Gezeten in een elektrisch aangedreven vintage Moskvitch autootje rijden deelnemers over een geleiderails een open wasstraat in. De wagen rijdt langs de verschillende (veilige) programma’s van de wasstraat.
De auto (met de deelnemers erop) krijgt een milieuvriendelijke zeep en bellenblaasbehandeling, waarna de auto grondig gereinigd zal worden door twee roterende borstels. Via het droogdok komt de auto weer naar buiten.
Met nog een grote dot schuim op het hoofd komen deelnemers gewassen en met een blinkende auto de wasstraat weer uit…. Op het speelveld van ongeveer 7 x 14m ligt een geleide rail in een platte cirkel en staat een lange wasstraat.
De 2 auto’s op het parcours rijden over de rails hun rondjes en bieden plek aan steeds nieuwe deelnemers.

Actic Carwash is a more than 7 meters long theatrical car wash in which just about everything is washed, except the car. Played in an electrical vintage Moskvitch car, participants drive over a guide rail into an open car wash.
The car is thoroughly cleaned by two rotating brushes with environmentally friendly soap and it gets a bubble treatment.
The car comes out again via the dry dock. The 2 other cars offer space for new participants.

Website

Categorieën:Uncategorized