Aira Vertical walldance – Bencha Theater

Nederland/The Netherlands

2023 – MyTHOS

Wat zou er gebeurd zijn als ze niet in de appel had gebeten? Een moderne versie van Adam en Eva en de slang. Onze ideeën over het paradijs, over schaamte en zonde, onze ideeën over goed en kwaad en ons beeld van de vrouw – in hoeverre zijn die gevormd door dit oerverhaal? Waar dans, evenwichts-acrobatiek en luchtacrobatiek op een verleidelijke en poëtische manier samenkomen. Prachtige muziek die het publiek meeneemt in deze moderne versie van verleiding en passie.
Een verraderlijk en spannend verhaal op prachtige muzikale tangobeats.

What would have happened if she hadn’t bitten the apple? A modern version of Adam and Eve and the serpent.
Our ideas about paradise, about shame and sin, our ideas about good and evil and our image of women – to what extent were they shaped by this primal story? Where dance, balance acrobatics and aerial acrobatics come together in a seductive and poetic way. Beautiful music that takes the audience into this modern version of seduction and passion.
A treacherous and exciting story on beautiful musical tango beats.

Website Aira Vertical walldance

Website Bencha Theater

Categorieën:Uncategorized