Amer Kabbani (cia 104º)

Spanje/Spain

2023 – Runa

Runa. Overblijfselen. Geschiedenis. Bouw. Vernietiging. Vergeten herinneringen. Siria. Wortels. Dood. Leven. Identiteit.
Een vrije ruimte waar het lichaam de manier wordt om na te denken over het actief en passief zijn van de mens, met behulp van zure maar diepgaande komedie die je aan het denken zet. Dit stuk stelt je vragen over je eigen grenzen en de absurditeit van grenzen en menselijke conflicten.

Steun voor de creatie van Fira Tàrrega 2022. Benefietproject voor de creatie van het grensoverschrijdende samenwerkingsproject Travesia, medegefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) van de Europese Unie via POCTEFA. Met de steun van Ax Animation, Roca Umbert, La Central del Circ en FiraTàrrega.

Runa. Remains. History. Construction. Destruction. Forgotten memories. Siria. Roots. Death. Life. Identity.
A free space where the body becomes the way to think about human’s being active and passive hostility, using and acid but profound comedy that will make you think. This play wonders about your own limits, as well as the absurdity of borders and human conflicts.

Support for the Creation of Fira Tàrrega 2022. Beneficial project for the creation of the Travesia cross-border cooperation project, co-financed by the European Regional Development Fund (ERDF) of the European Union through POCTEFA.
With the support of Ax Animation, Roca Umbert, La Central del Circ and FiraTàrrega.

Website

Categorieën:Uncategorized