Jordi L. Vidal company

België/Belgium

2023 – An Encounter

Een originele, visuele en dynamische voorstelling die grondacrobatie, dans en fysiek theater met elkaar verbindt.
Teder, avontuurlijk, passioneel: een ontmoeting tussen twee personen. We worden geraakt door dit komen en gaan van glimlachen, verrassingen en emoties. Rivaliteit, verleiding, steun, … het onderwerp van dit project is de diversiteit in onze dagelijkse ontmoetingen tussen mannen, tussen vrouwen, tussen mannen en vrouwen.
De creatie is samengesteld uit met elkaar verbonden scènes.

“An encounter” it is an original and dynamic performance that combines floor acrobatics, dance and physical theatre. Tender, adventurous, passionate: an encounter between two persons. We are touched by this coming and going of smiles, surprises and emotions. Visual, dynamic and without text. For all kind of audiences

Website

Categorieën:Uncategorized