Avital&Jochen

Duitsland/Germany

2023 – Limo

Met een combinatie van humor, live muziek en technische vaardigheid produceren de twee performers een verbluffend sfeervol optreden. Avital en Jochen laten hun wederzijdse vertrouwen en verstandhouding zien.
De show begint op het podium met live muziek en comedy, en bouwt momentum op naar luchtacrobatiek op hoog niveau, riemen en jongleren. Volg Avital en Jochen als ze de grote finale van de show bereiken: een betoverende Duo Swinging Trapeze act.

With a combination of humor, live music and technical skill, the two performers produce a stunningly atmospheric performance. Avital and Jochen Showcase their mutual trust and rapport. The Show starts onstage with live music and comedy, building momentum to high level aerial acrobatics, straps and juggling.
Follow Avital and Jochen as they reach the Grand finale of the show, A mesmerizing Duo Swinging Trapeze act.

Website

Categorieën:Uncategorized