Company Kate&Pasi

Finland

2023 – Rafla

Rafla is een verhaal over een reizend restaurant en twee restauranthouders die ondanks hun klachten van hun werk en elkaar houden, verteld aan de hand van een hedendaags circus. In Rafla gaat niet altijd alles zoals het hoort, maar vreugde en geluk zijn altijd gegarandeerd. Het licht komische en joviale werk neemt de kijker mee in de wereld van acrobatiek en jongleren, waar pizza’s, uien en mensen vliegen terwijl de restauranthouders van Rafla met elkaar overeenkomen.

Rafla is a story about a traveling restaurant and two restaurateurs who love their work and each other despite their complaints, told using the means of a contemporary circus. In Rafla, not everything always goes as it should, but joy and happiness are always guaranteed. The lightly comedic and jovial work takes viewers into the world of acrobatics and juggling, where pizzas, onions and people fly while Rafla’s restaurateurs get along!

Website

Categorieën:Uncategorized