Disco Balance

België/Belgium

2023 – Disco Balance

Het is tijd om je lichaam te bewegen, het is tijd om je ziel te bewegen, het is tijd voor de DISCO BALANCE SHOW.
Twee gekke tijdreizigers komen helemaal uit de jaren 80 om de wereld te redden met hun gekke dansmoves en veel discomuziek. DISCO BALANCE SHOW is een super frisse creatie die een mix is van sterke en visuele acroduo en zoveel ritme.
DISCO BALANCE SHOW is een show om van te genieten met je familie en vrienden. Het is de redding van de onvergetelijke momenten gebracht door discomuziek. Het is een samensmelting van de ervaringen en kennis van twee rusteloze artiesten met de bedoeling om iets anders te creëren en een innovatief product op de markt te brengen.
In deze show gebruiken ze de volgende cricusdisciplines:  hand tot hand, acrodans, theater, humor.
“Het maakt niet uit hoe langzaam je gaat, zolang je maar niet stopt” (Confucius)

It’s time to move your body, it’s time to move your soul, it’s time for the DISCO BALANCE SHOW.
Two crazy timetravellers came all the way from the 80’s to save the world with their crazy dance moves and a lot of disco music. DISCO BALANCE SHOW is a super fresh creation which mixes strong and visual acroduo, perch and so many rythm. DISCO BALANCE SHOW is a show to enjoy with your family and friends. It’s the rescue of the unforgetible moments brought by disco music. Fusion of the experiences and knowledge of two restless artists with the intention to create something different and bring an innovative product to the market. In this show they use the following cricus disciplines: perch, hand to hand, acrodance, theater, humour.
“It does not matter how slow you go as long as you do not stop” (Confucious)

Website

Categorieën:Uncategorized