DoubleV

Taiwan

2023 – Hidden Dragon

Het maakt niet uit wie je bent of waar je geboren bent, er zit altijd iets in je. Passie, ambitie, hoop, laat de draak je vliegen naar waar je bedoeld bent. Mysterieus, onmogelijk, gek, mooi, ongelooflijk, verbazingwekkend, adembenemend, … ze proberen verschillende gevoelens in hun show te verwerken. Naast moeilijke diabolo trucs, combineerden ze enkele acrobatische trucs met hun beroep. Als ze samen zijn, treden er bijzondere chemische reacties op.
“We zijn speciaal als we samen zijn!” Dat is wat Double V is.

No matter who you are or where you were born, there is always something inside you. Passionate, ambition, hope, let the dragon fly you to where you meant to be. Mystery, impossible, crazy, beautiful, amazing, breathtaking etc., they try to include various feelings in their show. Other than difficult diabolo tricks, they combined some acrobatic tricks with their profession. When they are together, some special chemical reactions occur. “We are special when we are together!”
That’s what Double V is.

Website

Categorieën:Uncategorized