Dwaallicht vzw

België/Belgium

2023 – Vuurinstallaties

Dwaallicht vzw maakt vuurinstallaties op maat. Van zeer kleine tot zeer grote opdrachten voor elk soort evenement, winter en zomer. Combinaties mogelijk met grote stoofbuiskaars, kleine stoofbuiskaarsen, veilige houtvuren in wasmachinetrommels, massa’s theelichtjes in glazen potjes, in wastrommels, in papieren zakjes, in vogelkooitjes, op vlotjes, in grote schalen, u-ijzers, lontfiguren tot 50m² (bv: uw logo meters groot in vuur), metalen beschermplaten, gietijzeren vuurpotten op parafine, een grote hoeveelheid metaal (betonijzer) waarmee ophangconstructies kunnen gemaakt worden, enz

Dwaallicht vzw creates custom fire installations. From very small to very large assignments for any kind of event, winter and summer. Combinations are possible with large stovepipe candles, small stovepipe candles, safe wood fires in washing machine drums, masses of tealights in glass jars, in washing machine drums, in paper bags, in birdcages, on rafts, in large bowls, u-irons, wick figures up to 50m² (e.g.: your logo in fire), metal protection plates, cast iron fire pots on paraffin, etc.

Website

Categorieën:Uncategorized