Juggling Tango

Nederland/The Netherlands

2023 – Juggling Tango

Juggling Tango combineert jongleren en tango op elke denkbare manier… of misschien zelfs tot in het ongelooflijke … tot je het zelf gezien hebt. Juggling Tango grijpt de geest, de muziek en dans van de Argentijnse tango en combineert die met buitengewone jongleervaardigheden in een onvergelijkbare choreografische vertoning.
Juggling Tango is ook een metafoor voor de veelvuldige aspecten van een relatie tussen twee mensen.
Een voorstelling die zowel spectaculair als romantisch is, zeer emotioneel. Een publiek van elke leeftijd wordt er gegarandeerd door geraakt.

The show Juggling Tango combines juggling and tango in every way you can imagine, ..or probably can’t imagine, until you’ve seen it. Juggling Tango captures the spirit, the music and dance of the Argentinian Tango and combines them with extraordinary juggling skills in an unparalleled choreographic display.
Juggling Tango is also a metaphor for the multiple aspects of a relationship between two people.
A performance that is both spectacular and romantic, high on emotions and sure to touch an audience of all ages.

Website

Categorieën:Uncategorized