Los Colgados

Spanje/Spain

2023 – HUNG UP

Een griezelig liefdesverhaal dat de zwaartekracht tart. Een fusie van clown en luchtacrobatiek die een verrassende, humoristische en vermakelijke show oplevert. Een plaats waar alledaagse voorwerpen tot leven komen, een poëtische wereld van fantasie, waar mensen leven op een hanger in een gigantische kast. Een ruimte waar deze vreemde personages elkaar vinden en…iets groters creëren. Het komische en tragische verhaal van een vreemd koppel. Hij is een clown, zij is een acrobaat. Hij is maf, zij is griezelig. Hij worstelt op de grond, zij zweeft in de lucht. Tegenovergestelden trekken mekaar aan. Een circustheater met ongewone acrobatische rekwisieten. Een visuele humoristische poëzie.
Een show met duizelingwekkende trucs, gevaar en gratie, allemaal op een groot wervelend kledingrek dat het publiek betovert.

An uncanny love story that defies gravity. A fusion of clown and aerial acrobatics that creates a surprising, humorıstic and ́ entertaining show. A place where every day objects come to life, a poetic world of fantasy, where people live on a hanger in a giant closet. A space where these odd characters find each other and create something bigger.
The comical and tragical story of a strange couple. He is a clown , she is an acrobat.
He is goofy ,she is eerie. He struggles on the ground, she floats in the air. Opposite attracts.
A circus teatre with unusual acrobatic props. A visual humoristic poetry. A show with dazzling tricks, danger and grace, all on a huge swirling clothe’s rack that captivates the audience.

Website

Categorieën:Uncategorized