Motionhouse

Verenigd Koninkrijk/United Kingdom

2023 – Wild

WILD, dat in 2019 in première ging, is een spannende show voor het hele gezin, waarin dynamische dans, acrobatische bewegingen en hand-to-hand partnering worden gecombineerd. Met krachtige lichamelijkheid, een naadloze mix van dans en circus, en een sterk verhaal, is het perfect voor dansliefhebbers. Het thema van WILD – onze relatie met de natuurlijke omgeving – is uiterst relevant in de wereld van vandaag. WILD creëert een stedelijk bos in de alledaagse stad.
De actie vindt plaats in een bos van hoge palen (de hoogste 5 meter hoog). Vanaf de top van de paal kijkt het leven in het bladerdak neer op de bosbodem – een gevaarlijke wereld van onbekende ontmoetingen.

WILD, which premiered in 2019, is a thrilling show for all the family, combining dynamic dance, acrobatic movement and hand-to-hand partnering. With powerful physicality, a seamless mix of dance and circus, and a strong narrative, it is perfect for dance audiences and those new to the artform. The theme of WILD – our relationship with the natural environment – is extremely relevant in today’s world. WILD creates an urban forest in the everyday of the city.
The action takes place in a forest of tall poles (the tallest one 5m high). From the top of the pole, life in the canopy looks down onto the forest floor – a dangerous world of unknown meetings.

Website

Categorieën:Uncategorized