Moving Fire Arts

België/Belgium

2023 – Glowing Lights – LED Show

Glowing Lights is een opzwepende licht- en dansvoorstelling, waar op een verrassende wijze gebruik wordt gemaakt van geprogrammeerde LED licht attributen. Drie artiesten nemen je mee in een dynamisch en interactief spel van dans en partner lifts. In deze theatrale setting van prachtige kleur- en lichteffecten, kan je de transformatie van hun karakterspel als het ware mee beleven. Dit spektakel wordt opgevoerd door 3 artiesten.

Glowing Lights is a rousing light and dance performance that makes surprising use of programmed LED light props.
Three performers take you through a dynamic and interactive game of dance and partner elevators.
In this theatrical setting of beautiful colour and light effects, you can experience the transformation of their character play as it were. This spectacle is performed by 3 artists

2023 – In Fire & Ashes

‘In Fire & Ashes’ is een vuurspektakel waar vlammen en vonken letterlijk van het podium spetteren!
Deze epische, spectaculaire en theatrale show wordt opgevoerd door vier artiesten, en neemt je mee in een verhaal van conflict en verzoening tussen licht en duisternis. Dit alles in beeld gebracht met indrukwekkende en dansante vuurchoreografie, grootse effecten en tegelijk het subtiele oog voor schoonheid en mysterie van het vuur.
4 artiesten & 1 veiligheidspersoon.

‘In Fire & Ashes’ is a fire show where flames and sparks literally splash off the stage! Performed by four artists, this epic, spectacular and theatrical show takes you into a story of conflict and reconciliation between light and darkness.
All of this portrayed with impressive dancing fire choreography, grand effects, and at the same time the subtle eye for beauty and mystery of fire. 4 performers & 1 safety person.

Website

Categorieën:Uncategorized