One Dance Project (2) – Cie Des Crocs dans les Yeux

Frankrijk/France

2023 – 32 mars

32 MARS is het verhaal van een nacht waarin we probeerden op te staan. Dans en acrobatiek als een manier om in de wereld te staan. Als een golf van energie die weerstand biedt. In haar eentje roept Aurore Allo verschillende ontmoetingen op, en probeert ze de essentie van de gedeelde geschiedenis opnieuw aan te raken.
Tussen woede en tederheid, explosie en verzoening, immensiteit en kleinheid.
Choreograaf en uitvoerder: Aurore Allo

32 MARS is the story of a night when we tried to stand up. Dance and acrobatics as a way of being in the world.
Like a burst of energy that resists. On her own, Aurore Allo evokes several encounters, trying to (re)touch the essence of a shared history. Between anger and tenderness, explosion and reconciliation, immensity and pettiness.
Choreographer and performer: Aurore Allo

Website

Categorieën:Uncategorized