part a fou vzw

België/Belgium

2023 – Phoenix Rising

De phoenix herrijst. Voor de ogen van zijn verbaasde publiek gaat hij de strijd aan met het vuur, zijn eerste grote liefde en mentor, maar ook ‘t begin & ‘t eind. Een majestueuze solovoorstelling door een artiest die zich diep verbonden voelt met het vuur, vol hoogstaande techniek en imposante vlammen. “Phoenix Rising” is een krachtige solovuurshow met speciale effecten, stevige techniek in een hartige vuurwereld…. . Gerrit heeft meer dan 25 jaar ervaring met “Vuur op scene” brengen en dit zie & voel je…

The phoenix resurrects. Before the eyes of his amazed audience, he battles the fire, his first great love and mentor, as well as the beginning & the end. A majestic solo performance by an artist who feels deeply connected to the fire, full of high technique and imposing flames. “Phoenix Rising” is a powerful solo fire show with special effects, solid technique in a hearty fire world…. Gerrit has more than 25 years of experience bringing “Fire on Stage”.

Website

Categorieën:Uncategorized