Planeta Trampolí

Spanje/Spain

2023 – Back 2 Classics

Planeta Trampoli presenteert een frisse, warme en intieme trampoline show voor het hele gezin. Een samensmelting van het klassieke circus met stedelijke culturen d.m.v. dans, muziek en turntablism (scratching met vinyl).
De trampoline komt tot leven door de dwaasheden en acrobatie van de artiest. Een vertederende reis naar het verleden.
Vol humor, poëzie, ritme en salto’s die het concept van de trampoline zullen veranderen. Circus (trampoline), beweging, object manipulatie, ..

Planeta Trampolí proposes a fresh, warm and intimate trampoline show for the whole family where the most classic circus fuses with urban cultures through dance, music and Turntablism (scratch with vinyl). The trampoline becomes alive between the follies and acrobatics of its protagonist. A most endearing trip to the past, full of humor, poetry, rhythm and somersaults that will change the concept we have of the trampoline. Circus (trampoline), movement, turntablism and object manipulation.

Website

Categorieën:Uncategorized