Qualité Street

Frankrijk/France

2023 – Galactic

Recht uit de ruimte, een UFO loopt midden op de weg! Aan boord bevinden zich twee blauwachtige wezens, vrolijk en vriendelijk, die naar jou toekomen voor een buitengewone ontmoeting… Ze brengen sterren in het hart van kinderen, even teder als ondeugend, en creëren een onvergetelijke band met mensen! Een memorabele ontmoeting met vriendelijke aliens! Een show voor een jong publiek en families.

From outer space, a UFO is wandering in the middle of the road! On board, two blue-skinned creatures, cheerful and friendly, are coming to you for an extraordinary encounter…. They bring stars to the hearts of children, as tender as they are mischievous, and create an unforgettable connection with humans! A memorable encounter with friendly aliens!
A show for a young audience and families.

Website

Categorieën:Uncategorized