Rode Boom

België/Belgium

2023 – Wij zijn mogelijk

Wat als een dichteres en een mentalist de handen in elkaar slaan en samen poëzie schrijven, zonder woorden, maar in beelden met daartussen: ongrijpbare magie. Wij Zijn Mogelijk is een serie subtiele performances die je bij de keel grijpen.
Op de dunne grens tussen wat echt kan en wat fysisch (bijna) onverklaarbaar is, doet de voorstelling je met spanning en verwondering weer even geloven: alles is mogelijk. Maud en Kurt presenteren hun poëziebundel met woordeloze gedichten
in een intieme voorstelling

What if a poet and a mentalist join hands and write poetry together, without words, but in images with in between: elusive magic. We Are Possible is a series of subtle performances that grab you by the throat. On the thin line between what is really possible and what is physically (almost) inexplicable, the performance makes you believe for a moment with excitement and wonder: everything is possible. Maud and Kurt present their collection of wordless poems in an intimate performance.

Website

Categorieën:Uncategorized