Ron Jaluai vzw

België/Belgium

2023 – Cubes of Wonder

Een ervaring van kleur … verwondering … ontdekking … prikkels …waarbij de omgeving volledig wordt omgetoverd in ‘n feeëriek en psychedelisch landschap van KLEUR , VERBAZING & WONDER! Onder zwaar UV-licht geschut worden 10 CUBES (van 2 meter op 2 meter) NAAST en OP ELKAAR geplaatst in ’n setting waar PUBLIEK tussendoor kan wandelen, ervaren & beleven …in ’n combinatie met ’n MISTIGE sfeer van rookmachines met waarin LASERS een rustgevend en magisch sfeerlandschap creëren… een ware streling voor het oog! 100% Garant voor lachende, vrolijke, verraste en verbaasde!
Neem de gsm alvast ter hand want dit wil iedereen vastleggen!!! Deze sfeer wordt extra versterkt door het voorzien van prachtige bijhorende feeërieke muziek! Dit decor kan zowel bij donkerte (volledig uitgelicht) als bij daglicht worden gebracht!

An experience of colour … wonder … discovery … stimuli … where the environment is completely transformed into a fairy-like and psychedelic landscape of COLOUR, amazement & wonder! Under heavy UV light artillery, 10 CUBES (of 2 meters by 2 meters) are placed NEXT and ON EACH OTHER in a setting where PUBLIC can walk in between, in a combination with a MISTIFIED atmosphere created by smoke machines wherfe LASERS create a soothing and magical atmospheric landscape … a true delight for the eye! 100% guarantee for smiling, happiness and surprise! This atmosphere is strengthened by beautiful fairy music! This can be performed in the dark (fully illuminated) as well as in daylight!

Website

Categorieën:Uncategorized