The Funky Monkeys

Duitsland/Germany

2023 – Groove

Vijf verschillende mensen, één mysterieus object. De vijf “Apen” beginnen aan hun eerste gezamenlijke missie, met heel verschillende ideeën over waarheen. Alles wordt anders bekeken, omhoog is omlaag, dans is acrobatiek.
Het publiek vergezelt de apen bij het ontdekken van een bijna onmogelijke puzzel. Dankzij de theatrale begeleiding voelt het publiek nieuwsgierigheid, sensatie en poëzie. Met fris en speels gemak presenteren de performers nieuwe manieren om de kunstvormen dans en acrobatiek te combineren en culmineren in een briljant en meeslepend slot.

Five different people, one mysterious object. The five “Monkeys” embark on their first mission together, with very different ideas as to where to go. Everything is viewed differently, up is down, dance is acrobatics.
The audience accompanies the Monkeys as they discover an almost impossible puzzle. Thanks to the theatrical accompaniment the audience feels curiosity, thrills and poetry. With fresh, playful ease, the performers present new ways of combining the art forms of dance and acrobatics and culminate in a brilliant and captivating ending.

Website

Categorieën:Uncategorized