This Maag

Duitsland/Germany

2023 – Am laufenden Band

Al meer dan 30 jaar bespeelt This Maag de straat- en andere podia van deze planeet met zijn interactieve shows verrijkt met veel improvisatie, Alpengekte en EU-gecertificeerde Zwitserse humor. In zijn nu echt allernieuwste en nu al bekroonde show “Am laufenden Band” ontwikkelt hij met behulp van het publiek een unieke, analoge, interactieve en actievolle live-film voor een ingenieus eenvoudig draaiend scherm. Selfies zijn van gisteren! Met deze show zit je gegarandeerd niet in de verkeerde film! Blijf in beeld en mis liever iets anders.

For over 30 years, This Maag has been playing the street and other stages of this planet with his interactive shows enriched with lots of improvisation, Alpine madness and EU-certified Swiss humour. In his now really very latest and already award-winning show “Am laufenden Band”, he develops a unique, analogue, interactive and action-packed live film with the help of the audience in front of an ingeniously simple rotating screen. Selfies are yesterday!
With this show you are guaranteed not in the wrong film! Stay in the picture and rather miss something else!

Website

Categorieën:Uncategorized