Tombs Creatius

Spanje/Spain

2023 – Puck and his Troupe

Een microfestival rond de animatie, met kleinschalige cinema, straatspelletjes en live illustratie.
De kleine bioscoop PUCK die geselecteerde korte animatiefilms vertoont, beleeft een revolutie.
De bizarre stripfiguren hebben besloten om de straat op te gaan en ons hun geanimeerde avonturen te laten beleven door middel van 9 interactieve spelletjes en zelfs om ons opnieuw te tekenen, om ons live te herscheppen op de illustratiemuur, die ons verandert in een nieuw personage van deze nooit eindigende bende. 
Het hele gezelschap van PUCK is van plan de wereld op zijn kop te zetten. Laat u overmeesteren door deze rebelse geest!

A microfestival around the animation, with small-format cinema, street games and live illustration.
The small cinema PUCK that screens selected short animated films is living a revolution.
The bizarre cartoon characters have decided to invade the street and let us live their animated adventures by 9 interactive games and, even, to draw us again, to recreate us on the illustration wall live, who converts us into one more character of this never-ending gang. The whole PUCK’s troupe is disposing to put the world topsy-turvy.
Let yourself be invaded by this rebellious spirit!

Website

Categorieën:Uncategorized