Vuurkunst

België/Belgium

2023 – Vuur-kunstwerkinstallatie

De verwondering van de vele vuur-lichtjes gevende lantaarntjes-installatie met tal van vuurvlammetjes en Light-Colors geven in de donkerste nacht een feeërieke sfeer. Als “groepsbloemenveld” in het gras maar kan ook geplaatst worden in bloemenbak/perkjes, aarde rond (stads)-bomen etc.

The wonder of  many fire-lights lantern installation with numerous fire-flames and Light-Colors give a fairy-like atmosphere in the darkest night. As a “group flower field” in the grass but it can also be placed in flower box/perks, around (city) trees etc.

2023 – de Kronkelfakkelsvuur

De vele hangende vuurfakkels, een tal van vlammetjes, doen u verwonderen! en zullen u in de donkerste nacht een feeërieke sfeer geven. Als “groeps-bloemenveld” in het gras maar kan ook geplaatst worden in bloemenbak/perkjes, aarde rond (stads)-bomen etc.

The many hanging fire torches, a host of flames, make you wonder and will give you a fairy-like atmosphere in the darkest night. As a “group flower field” in the grass but it can also be placed in flower box/perks, earth around (city) trees etc.

Website

Categorieën:Uncategorized