Zen del Sur

Spanje/Spain

2023 – Orbit

Traject van een fysiek object dat zich rond een ander beweegt, geleid door de invloed van een centrale kracht.
Dit fenomeen vertegenwoordigt de relatie tussen Carlos Lopez en Noemi Pareja; twee multitalentvolle artiesten die een wisselwerking aangaan via verschillende contemporaine stijlen van beweging, circuselementen en live muziek onder de aantrekkingskracht van hun roots: Andalusië en Flamenco kunst.

Trajectory of a physical objects as it moves around another, guided by the influence of a central force.
This phenomenon represents the relationship that is established between Carlos Lopez and Noemi Pareja; two multitalented artists who are interact through different contempory styles of movement, circus elements and live music under the gravitation attraction of their roots: Andalucia and Flamenco art.

Website

Categorieën:Uncategorized